REFERANSLARIMIZ

REFERANS DETAYLAR

Gıdaların ve bozulabilir ürünlerin üretimi ile tüketimi arasındaki geçen süre zarfında gerek üretici firmaya, gerekse tüketiciye daha taze, güvenilir, ve kaliteli ürün pazarlamasında  en önemli rolü üstlenmenin memnuniyetini göz önünde bulundurarak saygın bir kuruluş olmaktadır.

Gerek üreticiyi gerekse tüketiciyi birbirine bağlayan bu halka’da EKOL BUZ MAKİNALARI üç önemli hususa odaklanmıştır.

  • Yüksek teknoloji ve uzun ömürlü enerji tasarruflu makina sistemleri ile ürünün kalitesinin korunmasını ilke edinmiştir.
  • Projelendirme, yerinde montaj, ve satış sonrası 7/24 servis hizmetlerinin en iyi şekilde karşılayan kuruluş haline gelmektedir.
  • Tüm üretimlerini izleme, müşteri memnuniyeti, gerekse müşteri şikayetlerini AR-GE çalışmaları yaparak en iyi şartlarda çözüme kavuşturmayı kendisine ilke edinmiştir.

15 yılı aşkın iş tecrübemiz ile EKOL SOĞUTMA SİSTEMLERİ VE BUZ MAKİNALARI dünya markası olmayı kendisine görev edinmiştir.Siz değerli müşterilerin memnuniyeti bizler için son derece önemli olup, daha iyi  hizmet sağlayabilmek için  kuruluş olarak çözüm ortaklarımızla beraber en iyi hizmeti sunmaktan memnuniyet duyarız.